Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan yılan çıkmak

Rüyada vücudundan yılan çıkmak

Rüyada vücudundan yılan çıkmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan yılan çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Rüyada vücuttan yılan çıkmak önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada vücudundan yılan çıkmak hastalıkların son bulacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yara çıkmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan kurt çıkmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücutta yara çıkmak kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda kıl çıkmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, yeni mekânlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada vücuttan kurt çıkmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada yılanın vücuduna sarıldığını görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments