Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan yılan çıkmak

Rüyada vücuttan yılan çıkmak

Rüyada vücuttan yılan çıkmak iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, bolluk içinde yaşamaya işaret eder.

Rüyada vücuttan yılan çıkmak gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Rüyada vücuttan yılan çıkmak işe gösterilen ilginin artacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işaret eder.

Rüyada vücudundan yılan çıkmak kendisiyle övüneceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kıl çıkmak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada vücutta yara çıkmak ileride saygın bir kimse olacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücuttan kurt çıkmak işlerin bu yüzden epey aksayacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada vücudundan kurt çıkmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada vücudunda yara çıkmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafası insan vücudu yılan görmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments