Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı dost görmek

Rüyada yılanı dost görmek

Rüyada yılanı dost görmek elde edilen nasibin artacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada yılanı dost gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Rüyada dost yılan görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanla dost olduğunu görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada yılanla dost olmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine inanılır.

Rüyada yılanı dost görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, toplumda yükseleceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dostunu düşman görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dostlar görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dostla düşman olmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına işarettir.

Rüyada düşmanla dost olduğunu görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments