Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dost yılan görmek

Rüyada dost yılan görmek

Rüyada dost yılan görmek çok büyük üzüntü duyacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada dost yılan gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu plan veya projeleriniz olabilir.

Rüyada dost yılan görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı dost görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanla dost olduğunu görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanla dost olmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanla dost olduğunu görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eş dost görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Rüyada dostunuzla barışmak sorunları ortadan kaldıracağına, köşeye sıkıştıracağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eski bir dosta sarılmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments