Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla dost olmak

Rüyada yılanla dost olmak

Rüyada yılanla dost olmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yılanla dost olmak gördüyseniz:

  • İlerlemeyi durdurmamalısınız.

Rüyada yılanı dost görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada yılanla dost olmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalettir.

Rüyada yılanla dost olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, müşterilerinin çoğalacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına işaret eder.

Rüyada dost yılan görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada köpekle dost olmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, toplumda yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının dostunu görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına rivayet eder.

Rüyada eski dostunu görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada dostunu üzgün görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments