Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan korkup kaçmak

Rüyada yılandan korkup kaçmak

Rüyada yılandan korkup kaçmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, haksızlığa uğranacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına delalettir.

Rüyada yılandan korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Rüyada yılandan korkup kaçmak rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, işinden çıkarılacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkudan kaçmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden korkup kaçmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inekten korkup kaçmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeklerden korkup kaçmak hayır ve bereketin artmasına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada köpekten korkup kaçmak kafasını toparlayacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak doğru yolu bulacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments