Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan kaçmak

Rüyada korkudan kaçmak

Rüyada korkudan kaçmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkudan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemenizi sağlayacak türlü parlak fikirleriniz olabilir.

Rüyada inekten korkup kaçmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, feraha ermeye, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine delalettir.

Rüyada korkup birinden kaçmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada attan korkup kaçmak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, çaresiz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada birinden korkup kaçmak işlerin yeni kapılar açacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret eder.

Rüyada babadan korkup kaçmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bir şeyden korkup kaçmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada korkuyla kaçmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments