Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan kaçmak

Rüyada yılandan kaçmak

Rüyada yılandan kaçmak sıkıntılarına ortak olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, şansının kendinden yana olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada yılandan kaçmak gördüyseniz:

  • Özel veya iş hayatınızda ek görev veya sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada yılandan kaçmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara yılandan kaçmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada büyük yılandan kaçmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yılandan kaçmak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yılan görüp kaçmak mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah yılandan kaçmak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yılan balığından kaçmak aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalettir.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments