Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya ayaklarını sokmak

Rüyada suya ayaklarını sokmak

Rüyada suya ayaklarını sokmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına işarettir.

Rüyada suya ayaklarını sokmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Rüyada suya ayak sokmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, güçten ve takatten düşeceğine yorulur.

Rüyada ayağı suya sokmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalettir.

Rüyada suya ayağını sokmak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine inanılır.

Rüyada suya ayaklarını sokmak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işarettir.

Rüyada ayağını suya sokmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayakları suya sokmak aydınlığa çıkılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine yorulur.

Rüyada havuza ayaklarını sokmak çabalarının boşa çıkacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada havuza ayağını sokmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments