Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kaçtığını görmek

Rüyada yılan kaçtığını görmek

Rüyada yılan kaçtığını görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kaçtığını gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlığınızla ilgili yaşanan engellemeler veya aksilikler azalıyor.

Rüyada yılanın kaçtığını görmek psikolojik olarak toparlanacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Rüyada yılandan kaçtığını görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına işarettir.

Rüyada yılanın kaçmasını görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Rüyada yılan kaçtığını görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaçan yılan görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yılanı kaçırmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada yılanların kaçtığını görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments