Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı kaçırmak

Rüyada yılanı kaçırmak

Rüyada yılanı kaçırmak Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı kaçırmak gördüyseniz:

  • Yönünüzü bizzat yapacağınız araştırmalara göre belirlemelisiniz.

Rüyada yılanların kaçtığını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada kaçan yılan görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, parasının ve canın güvende olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada yılanın kaçması görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kaçtığını görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yılandan kaçtığını görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine işaret eder.

Rüyada yılanı kaçırmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanlardan kaçtığını görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, canının kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kaçmasını görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments