Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan kaçtığını görmek

Rüyada yılandan kaçtığını görmek

Rüyada yılandan kaçtığını görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılandan kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Rüyada yılanın kaçmasını görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kaçtığını görmek yuva kuracağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı kaçırmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Rüyada yılanlardan kaçtığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanların kaçtığını görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işaret eder.

Rüyada yılandan kaçtığını görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın kaçtığını görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok kötü günler geçirileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına alamet eder.

Rüyada kaçan yılan görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments