Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan doğurduğunu görmek

Rüyada yılan doğurduğunu görmek

Rüyada yılan doğurduğunu görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada yılan doğurduğunu gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Rüyada yılanın doğurmasını görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada yılan doğurduğunu görmek gıybet edeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan doğurmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada yılanın doğurduğunu görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, isteklerine kavuşacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğuran yılan görmek işlerinin azalacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok ünlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada güvercinin doğurduğunu görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğuran balık görmek niyetlendiği işlere gireceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fare doğurduğunu görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments