Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin doğurduğunu görmek

Rüyada güvercinin doğurduğunu görmek

Rüyada güvercinin doğurduğunu görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada güvercinin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Rüyada güvercin doğurmak rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada güvercin doğurduğunu görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, hastalıklarını yeneceğine, kendisini ona adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin doğurduğunu görmek çok büyük hayır duası alınacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli güvercin görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanatsız güvercin görmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercin öpmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına alamet eder.

Rüyada güvercin boğmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercine su içirmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments