Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğuran balık görmek

Rüyada doğuran balık görmek

Rüyada doğuran balık görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğuran balık gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz.

Rüyada balığın doğurduğunu görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Rüyada balıkların doğurduğunu görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, şeytanın aklına uyacağına inanılır.

Rüyada balığın doğurması görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü balık doğurmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, fakirleşeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada doğuran balık görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada balığın doğurmasını görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yunus balığının doğurduğunu görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, ev taşımaya işaret etmektedir.

Rüyada balık doğurduğunu görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, kötü günler yaşanacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments