Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan doğurmak

Rüyada yılan doğurmak

Rüyada yılan doğurmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, kötü duygularından arınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işarettir.

Rüyada yılan doğurmak gördüyseniz:

  • Bir süre yalnız kalmanız size gerçekleri gösterebilir.

Rüyada yılanın doğurduğunu görmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yılanın doğurmasını görmek başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Rüyada doğuran yılan görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan doğurduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılan doğurmak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada ablanın doğurduğunu görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına inanılır.

Rüyada ücüz doğurmak kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yokluk çekeceğine delalettir.

Rüyada hamile olup doğurduğunu görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments