Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından yılan girdiğini görmek

Rüyada ağzından yılan girdiğini görmek

Rüyada ağzından yılan girdiğini görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, büyük adımlar atacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kısmetinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada ağzından yılan girdiğini gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Rüyada yılanın ağzına girdiğini görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada birinin ağzına yılan girdiğini görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ağzına yılan girdiğini görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işarettir.

Rüyada ağzından yılan girdiğini görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada ağzına böcek girdiğini görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada örümceğin ağzına girdiğini görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzına örümcek girdiğini görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulur.

Rüyada vücuduna yılan girdiğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments