Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan çatı görmek

Rüyada yıkılan çatı görmek

Rüyada yıkılan çatı görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada yıkılan çatı gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek planlarının gerçekleşeceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan çatı görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatının yıkılmasını görmek zafer elde edeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatının yıkılması görmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek zenginlik kazanacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments