Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük dükkan açmak

Rüyada küçük dükkan açmak

Rüyada küçük dükkan açmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına işaret eder.

Rüyada küçük dükkan açmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Rüyada küçük dükkan açmak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, riske atılacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz dükkanı açmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı dükkanı açmak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkan kapısı açmak büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, alkış alacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına rivayet eder.

Rüyada tatlıcı dükkanı açmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalet eder.

Rüyada tuhafiye dükkanı açmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada ev dükkan açmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments