Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık ev görmek

Rüyada yıkık ev görmek

Rüyada yıkık ev görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada yıkık ev gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza yorulur.

Rüyada balkonu yıkık ev görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yıkık eve taşınmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına delalettir.

Rüyada evi yıkık görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yıkık ev görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski yıkık ev görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada yarısı yıkık ev görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine işaret eder.

Rüyada yıkık dökük ev görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments