Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık çatı görmek

Rüyada yıkık çatı görmek

Rüyada yıkık çatı görmek zenginlik kazanacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkık çatı gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Rüyada yıkık çatı görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, mutlu olacağınıza, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada yarısı yıkık ev görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, daha bir sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıkık yol görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski ve yıkık ev görmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada yıkık mezar görmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık banyo görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sağlığın da bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine tabir olunur.

Rüyada evini yıkık dökük görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments