Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf dikmek

Rüyada çarşaf dikmek

Rüyada çarşaf dikmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, umutlarını kaybedeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine yorulur.

Rüyada çarşaf dikmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların derinlemesine üzerine gitmek yanlış olabilir.

Rüyada yorgan çarşaf dikmek işlerinin yolunda gideceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına işarettir.

Rüyada çarşaf dikmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada çarşafı görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına yorulur.

Rüyada yatak çarşafı görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, evlatların hayırsız çıkacağına yorulur.

Rüyada temiz çarşaf görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada çarşaflı bir kadın görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada çarşaflı kadınla konuşmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, işiyle nam salacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments