Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakire birini hamile görmek

Rüyada bakire birini hamile görmek

Rüyada bakire birini hamile görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet eder.

Rüyada bakire birini hamile gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada bakire birini hamile görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bakire kızın hamile olduğunu görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakireliğini kaybettiğini görmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin bakire olmadığını görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada kendini bakire görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bakire olmadığını görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin bakire olmadığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments