Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakire olduğunu görmek

Rüyada bakire olduğunu görmek

Rüyada bakire olduğunu görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakire olduğunu gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada sevgilinin bakire olmadığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, zenginleşeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bakire kanı görmek kötü noktalara geleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sürekli yerinde sayacağına inanılır.

Rüyada kendini bakire görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bakire bozmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakireliğini kaybettiğini görmek borcunun da hafifleyeceğine, güzel günler geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakire olduğunu görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada birinin bakire olmadığını görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments