Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkanmak duş almak

Rüyada yıkanmak duş almak

Rüyada yıkanmak duş almak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, koyu muhabbette kalacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkanmak duş almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Rüyada duş alan birini görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, bolluk içinde yaşayacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine delalettir.

Rüyada başkasıyla duş almak sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, her zaman el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının duş aldığını görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin duş aldığını görmek büyük çaba sarfedeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafetle duş almak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duş almak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, insanlara olan güvenin artacağına, müşterilerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada birine duş aldırmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada duştan çıkmak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments