Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakire olmamak

Rüyada bakire olmamak

Rüyada bakire olmamak rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada bakire olmamak gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bakire olmamak bir sebeple hem çok şaşıracağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine rivayet eder.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin bakire olmadığını görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada bakireliğini kaybetmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada bakire birini hamile görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işarettir.

Rüyada bakirelik bozmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendini bakire görmek bolluk içinde yaşamaya, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, düşman malından yemeye rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments