Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bakire görmek

Rüyada kendini bakire görmek

Rüyada kendini bakire görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulur.

Rüyada kendini bakire gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Rüyada bir kızın bakireliğini bozmak kötü ve hasta günler geçireceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Rüyada bakireliği bozulmak daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakire olmadığını öğrenmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bakire görmek iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yeni iş kollarına girileceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakireliğini kaybettiğini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onların önüne geçeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalettir.

Rüyada bakire olmamak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, merdiven atlayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakirelik bozmak aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments