Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakire bozmak

Rüyada bakire bozmak

Rüyada bakire bozmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakire bozmak gördüyseniz:

  • Sizin için faydası olmayan düzenlemelerden, anlaşmalardan veya işlerden kurtulmanız bazı kayıpların yavaş yavaş azalmasını sağlayabilir.

Rüyada bakirelik bozmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızın bakireliğini bozmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada bakire bozmak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada bakireliğini kaybetmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada bakire birini hamile görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, eğleneceğine delalettir.

Rüyada bakireliği bozulmak mutluluk verici haberlerin alınacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, insanların hayranlığını kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakire olmadığını görmek adımlarını daha sağlam atacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments