Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakireliğini kaybettiğini görmek

Rüyada bakireliğini kaybettiğini görmek

Rüyada bakireliğini kaybettiğini görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına yorulur.

Rüyada bakireliğini kaybettiğini gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Rüyada bakireliğini kaybettiğini görmek üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bakirelik bozmak yeni bir araba satın alınacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakire olmamak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, parasız kalacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakireliğini kaybetmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin bakire olmadığını görmek hayırlı bir döneme girileceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada bakire görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada bakire olmadığını görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına alamet eder.

Rüyada bakire kızın hamile olduğunu görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments