Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava kazanmak

Rüyada sınava kazanmak

Rüyada sınava kazanmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yaşananları unutturacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınava kazanmak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Rüyada sınavda kazandığını görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sınava kazanmak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada öss sınavını kazanmak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada girdiği sınavı kazandığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sınavı kazandığını görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hayatını ailesine adayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada hakimlik sınavını kazanmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının sınavı kazandığını görmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sınav kazandığını görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments