Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yetim dövmek

Rüyada yetim dövmek

Rüyada yetim dövmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, işsizin iş bulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yetim dövmek gördüyseniz:

  • Danışmanlık almaktan çekinmemeniz durumunda kendinizi yenilmenizi sağlayacak fırsatlar doğabilir.

Rüyada yetim dövmek mutlu ve hafif hissedeceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada yetim başı okşamak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, bazen fakirlik görüleceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yetim kalmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yetim giydirmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına inanılır.

Rüyada yetim bebek emzirmek insanları kıracağına ve üzeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına rivayet eder.

Rüyada yetime yemek yedirmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yetime yardım etmek üzüntülerin daha da artacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini yetim görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments