Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yetim kalmak

Rüyada yetim kalmak

Rüyada yetim kalmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, bol hayır duası alınacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hatalarını fark edeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yetim kalmak gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada yetim kalmak kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yetime yardım etmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yetim erkek çocuğu görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada yetim giydirmek çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yetim erkek bebek görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Rüyada öksüz yetim görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yetime yemek yedirmek her zaman evlatlarına destek olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yetim bebek emzirmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments