Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yetim görmek

Rüyada kendini yetim görmek

Rüyada kendini yetim görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, acılarını dindireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini yetim gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada yetime yemek yedirmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yetim bebek emzirmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yetim kalmak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yetime yemek vermek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kendini yetim görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına alamet eder.

Rüyada yetim erkek çocuğu görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yetim giydirmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada yetim çocuğa yardım etmek engellerin ortadan kalkacağına, uzaktan haberler işiteceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments