Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yetime yemek yedirmek

Rüyada yetime yemek yedirmek

Rüyada yetime yemek yedirmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yetime yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Rüyada yetime yemek yedirmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yetime yemek vermek işinin başına geçeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kendini yetim görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yetim erkek çocuğu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada yetim erkek bebek görmek rakiplerin alt edileceğine, insanlara küsüleceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yetim giydirmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, süzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yetim bebek bakmak iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sevinçli haberlere, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yetim sevindirmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments