Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın bakireliğini bozmak

Rüyada bir kızın bakireliğini bozmak

Rüyada bir kızın bakireliğini bozmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yolunun açılacağına inanılır.

Rüyada bir kızın bakireliğini bozmak gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Rüyada bir kızın bakireliğini bozmak zafer ve bol kazanç getireceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakirelik bozmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine inanılır.

Rüyada bakire bozmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakire bir kızın hamile olduğunu görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada bakire kızın hamile olduğunu görmek boş kuruntularla uğraşacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, zorlukların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bakire olmadığını öğrenmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakire olmadığını görmek canını ve malını garanti altına alacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin bakire olmadığını görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments