Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşilliklerde koşmak

Rüyada yeşilliklerde koşmak

Rüyada yeşilliklerde koşmak çektiği yokluğun unutulacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, tövbelerin kabul olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, arzularının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşilliklerde koşmak gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalardan ders çıkaranlar sınavı daha kolay verebilirler.

Rüyada yeşil yolda koşmak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, karlı çıkacağına yorulur.

Rüyada yeşilliklerde koşmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak kendisine fırsatlar yaratacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday tarlasında koşmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşiller içinde koşmak haneye dertlerin gireceğine , uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik içinde koşmak problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çayırda koşmak kafasının rahat edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir alanda koşmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments