Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşiller içinde koşmak

Rüyada yeşiller içinde koşmak

Rüyada yeşiller içinde koşmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, yeni insanlarla tanışacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşiller içinde koşmak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası problemlere neden olabilir.

Rüyada yeşiller içinde koşmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine yorulur.

Rüyada yeşillikler içinde koşmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik içinde koşmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalettir.

Rüyada kar içinde koşmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada caminin içinde koşmak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami içinde koşmak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastane içinde koşmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada çiçekler içinde koşmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments