Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler içinde evler görmek

Rüyada yeşillikler içinde evler görmek

Rüyada yeşillikler içinde evler görmek burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillikler içinde evler gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Rüyada yeşillikler içinde ev yapmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bahçe içinde ev görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yeşillik içinde bir ev görmek sahip olacağı malın faazlalığına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillik içinde ev görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kısmetlerin azalacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde ev görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işarettir.

Rüyada yeşillikler içinde evler görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde mezar görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments