Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sabrını zorlayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Rüyada yeşillikler içinde dolaşmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada cami içinde dolaşmak değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde dolaşmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık içinde dolaşmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, toplum içindeki değerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bahçede dolaşmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, elindekini de bitireceğine alamet eder.

Rüyada yeşillikte dolaşmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, daha isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinde yeşil yılan görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet eder.

Rüyada su içinde yeşillik görmek şansın çalışmaya başlayacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments