Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler içinde ev yapmak

Rüyada yeşillikler içinde ev yapmak

Rüyada yeşillikler içinde ev yapmak sıkılacağı bir haber almaya, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde ev yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Rüyada yeşillikler içinde ev yapmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işarettir.

Rüyada yeşillikler içinde ev görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bahçe içinde ev görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde evler görmek bir sıkıntıya girmeye, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşillik içinde bir ev görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada yeşillik içinde ev görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada evi yeşil badana yapmak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada evi yeşil boya yapmak dertlerin aşılacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments