Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik içinde ev görmek

Rüyada yeşillik içinde ev görmek

Rüyada yeşillik içinde ev görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, atılıma geçeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, gelirinin eksileceğine inanılır.

Rüyada yeşillik içinde ev gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Rüyada yeşillikler içinde ev yapmak üzerindeki yükten kurtulacağına, kapanan kapıların açılacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada yeşil bahçe içinde ev görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik içinde ev görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret eder.

Rüyada yeşillikler içinde evler görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, parasız kalacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik içinde bir ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde ev görmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillikler içinde gezmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet eder.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments