Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sevdiği insanların olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, müjdeli haberle geleceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillikler arasında mezar gördüyseniz:

  • Her şeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, aradaki buzları eriteceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezarların arasında dolaşmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, işe ve aşa kavuşacağına inanılır.

Rüyada iki mezar arasında yatmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yeşillikler arasında koşmak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası yeşil soğan yemek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, tatsız durumların yaşanacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada yeşillikler arasında ev görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası yeşillik yemek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek arası yeşillik görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments