Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler arasında ev görmek

Rüyada yeşillikler arasında ev görmek

Rüyada yeşillikler arasında ev görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret eder.

Rüyada yeşillikler arasında ev gördüyseniz:

  • Bazı konularda frene basmak veya bazı konuları ısrarla zorlamaktan vazgeçmek zor olsa da, denemeniz gerekiyor.

Rüyada yeşillikler arasında ev görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşillikler arasında görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası yeşillik görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillikler arasında koşmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası yeşillik yemek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, gerekirse özür dileneceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada yeşillikler arasında gezmek kalp kırıklığına neden olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments