Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına delalettir.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçekler arasında yürümek mülk sahibi olacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, bereketli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağların arasında yürümek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada ağaçların arasında yürümek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dikenlerin arasında yürümek insanlar tarafından sevileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada ağaçlar arasında yürümek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işarettir.

Rüyada ara sokaklarda yürümek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık arasında yürümek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments