Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillikler arasında gezmek

Rüyada yeşillikler arasında gezmek

Rüyada yeşillikler arasında gezmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Rüyada yeşillikler arasında gezmek gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler size bazı konularda yardımcı olabilir.

Rüyada yeşillikler arasında gezmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillikler arasında mezar görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, işini kaybedeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşillikler arasında koşmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, rahat bir nefes alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillikler arasında görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada ekmek arası yeşillik yemek yeni bir makama sahip olunacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillikler arasında göl görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, herkesten ileriye gideceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek arası yeşillik görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşilliklerin arasında yürümek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments