Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik tarlası görmek

Rüyada yeşillik tarlası görmek

Rüyada yeşillik tarlası görmek daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, başarıdan başarıya koşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşillik tarlası gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak için biraz zamana ihtiyacınız var.

Rüyada tarla yeşillik görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına inanılır.

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine işarettir.

Rüyada tarlada yeşil pancar görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlada yeşil tütün görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil domates tarlası görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil pancar tarlası görmek belalardan korunacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, maddi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments