Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarla yeşillik görmek

Rüyada tarla yeşillik görmek

Rüyada tarla yeşillik görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yanlış yollardan döneceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada tarla yeşillik gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya girişimlerinizde önemli virajlar alabilir veya içsel bulgulara ulaşabilirsiniz.

Rüyada yeşil tütün tarlası görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarladan yeşillik toplamak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillenmiş tarla görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına inanılır.

Rüyada tarlada yeşil pancar görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada yeşil bir tarla görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalettir.

Rüyada yeşil mısır tarlası görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başak tarlası görmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments