Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik marul görmek

Rüyada yeşillik marul görmek

Rüyada yeşillik marul görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, işlerinin ağırlaşacağına inanılır.

Rüyada yeşillik marul gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sorgulanması gereken tek bir nedenle belli bir pozisyona tutunmuş olabilirler.

Rüyada yeşil marul almak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik marul görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul yeşil soğan görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, iyiliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil marul görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil marul yemek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marul ve yeşillik görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil soğan marul görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments