Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik içinde uzanmak

Rüyada yeşillik içinde uzanmak

Rüyada yeşillik içinde uzanmak bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, elinin darda kalmayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşillik içinde uzanmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşilliklere uzanmak efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, edilen duaların kabul edileceğine inanılır.

Rüyada yeşilliğe uzanmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulur.

Rüyada halıya uzanmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızla aynı yatakta uzanmak borçlarınızın canınızı sıkacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, düşmanından uzak olacağına yorulur.

Rüyada çimlere uzanmak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakta uzandığını görmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments