Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya uzanmak

Rüyada halıya uzanmak

Rüyada halıya uzanmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada halıya uzanmak gördüyseniz:

  • Şimdiden belli hükümlerde bulunmamalısınız.

Rüyada halıya uzanmak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle uzanmak özel hayatında sessizleşeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle uzanmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, geçim derdine gireceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere uzanmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada yeşilliğe uzanmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, rızkın genişlemesine tabir olunur.

Rüyada toprağa uzanmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada toprağın üstüne uzanmak uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments